Vítejte na našem blogu!

Na našem blogu se dozvíte vše, co potřebujete vědět o účetnictví, daních a hospodaření Vašeho podniku. Naším cílem je poskytnout Vám užitečné informace, tipy a rady, které Vám pomohou zlepšit Vaše účetnictví a snížit náklady na daně.
Zaměřujeme se zde na různá témata, jako je optimalizace daní, nové daňové zákony a předpisy,účetnictví a mnoho dalšího. Naše články jsou napsány odborníky s dlouholetou praxí v oboru, kteří Vám poskytnou nejen teoretické znalosti, ale i praktické rady jak zlepšit účetnictví ve Vaší firmě. 

Věříme, že dobré účetnictví a daňové plánování jsou klíčové pro úspěch Vašeho podnikání. Proto se snažíme na našem blogu přinášet užitečné informace, které Vám pomohou zlepšit Vaše hospodaření a efektivněji využívat Vaše finanční prostředky. 

Děkujeme, že jste si vybrali náš blog jako zdroj informací. Pokud máte nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poradíme a pomůžeme s Vašimi účetními potřebami.

Články na blogu

zmeny_dane

Klíčové změny pro rok 2024 a detaily konsolidačního balíčku. Přehledný průvodce daňovými změnami.

obrazek_eshop_oss

Jednoduché a efektivní řešení prodeje zboží do EU. Představíme Vám OSS a jeho výhody, a poskytneme informace o povinnostech a možných komplikacích. 

 

 

blog_clanek_podnikani

Založení živnosti může být pro začínající podnikatele náročné a přinést mnoho otázek. Náš článek Vám s nimi může pomoci.

Nejste plátcem DPH, ale obchodujete se zahraničními subjekty? Využíváte reklamy na facebooku, či googlu? Je možné, že máte povinnost se registrovat jako indentifikovaná osoba.

 

stavebni prace clanek blog

V tomto článku jsme se zaměřili na způsob, jakým mohou být daňové povinnosti přeneseny na jiného plátce daně a jaké jsou výhody tohoto režimu pro podnikatele a firmy.

blog_clanek_krypto

Nakoupili jste kryptoměny jako je bitcoin, ethereum nebo jiné a nyní jste v zisku? Co teď s tím? 

 

 

 

Archiv

KADAX účetnictví a daně s.r.o.

IČO: 17669880                        DIČ: CZ17669880

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

KONTAKTNÍ ÚDAJE

© Copyright 2023 KADAX | Účetnictví třinec